Gratis verzending binnen Nederland & Belgie

iPhone 11

iPhone 11 Hoesje ontwerpen

€14.95

Bij ontwerpeencase.nl kun je heel eenvoudig een uniek hoesje maken voor jouw iPhone 11. Kies een leuke foto vanaf je telefoon/computer en upload deze om het voorbeeld te zien. Je krijgt direct te zien hoe het iPhone 11 hoesje eruit kan komen te zien en je kunt de foto eventueel nog bewerken als dat nodig is.

iPhone 11 hoesje met foto

Jouw ontwerp wordt haarscherp bedrukt op een softcase, dit is een hoesje gemaakt van zacht materiaal wat voor een goede bescherming van je telefoon zorgt en meer grip geeft, zodat je de telefoon minder snel zal laten vallen. Voor bepaalde telefoonmodellen hebben we ook andere soorten hoesjes beschikbaar. Upload nu je foto en probeer het zelf!

iPhone 11 Softcase

iPhone 11 Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.

€14.95
iPhone 11 Hardcase

iPhone 11 Hardcase

De hardcase is gemaakt van stevig plastic en beschermt je telefoon tegen krassen en lichte valschade. De hardcase is volledig rondom bedrukt, inclusief de zijkanten.

€19.95
iPhone 11 Heavy duty case

iPhone 11 Heavy duty case

De heavy duty case bestaat uit 2 delen, een harde buitenkant en een zachte binnenkant om jouw telefoon extra te beschermen. Jouw ontwerp zal volledig rondom bedrukt worden, inclusief de zijkanten van de case.

€24.95
iPhone 11 Wallet case

iPhone 11 Wallet case

De wallet case heeft aan de binnenkant ruimte voor pasjes en kan dicht geklapt worden door middel van een magneetsluiting. Jouw ontwerp zal bedrukt worden op de voorkant, de achterkant is gemaakt van zwart kunstleer.

€19.95
iPhone 11 Full print wallet case

iPhone 11 Full print wallet case

De full print wallet case kan op de voorkant en achterkant bedrukt worden met jouw ontwerp. Aan de binnenkant heb je ruimte voor 2 pasjes.

€19.95
iPhone 11 Crossbody case

iPhone 11 Crossbody case

De Crossbody case is een telefoonhoesje met koord, zodat je je telefoon altijd gemakkelijk kunt meenemen.

€24.95