Gratis verzending binnen Nederland & Belgie

iPhone XR

iPhone XR Hoesje ontwerpen

€14.95

Hoe kun je eenvoudig een iPhone XR hoesje maken? Dat is eenvoudiger dan je denkt! We leggen het even kort uit: 1. Kies jouw favoriete foto of design en upload het bestand. 2. Maak de foto passend voor het iPhone XR hoesje 3. Bestel het hoesje en wij doen de rest! Het hoesje zal door ons haarscherp bedrukt worden en meestal al dezelfde dag worden verzonden.

Een uniek hoesje maken

Een iPhone XR hoesje maken is voor iedereen een kleine investering waarvoor je zeer veel terug krijgt en het is overigens nog leuk om te doen ook. Met onze handige online ontwerptool kun je gemakkelijk jouw favoriete afbeelding uploaden, kleiner of groter schalen en bewerken. Je kan ook jouw hoesje ontwerpen met tekst of kleuren die je mooi vindt.

iPhone XR Softcase

iPhone XR Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.

€14.95
iPhone XR Heavy duty case

iPhone XR Heavy duty case

De heavy duty case bestaat uit 2 delen, een harde buitenkant en een zachte binnenkant om jouw telefoon extra te beschermen. Jouw ontwerp zal volledig rondom bedrukt worden, inclusief de zijkanten van de case.

€24.95
iPhone XR Wallet case

iPhone XR Wallet case

De wallet case heeft aan de binnenkant ruimte voor pasjes en kan dicht geklapt worden door middel van een magneetsluiting. Jouw ontwerp zal bedrukt worden op de voorkant, de achterkant is gemaakt van zwart kunstleer.

€19.95
iPhone XR Full print wallet case

iPhone XR Full print wallet case

De full print wallet case kan op de voorkant en achterkant bedrukt worden met jouw ontwerp. Aan de binnenkant heb je ruimte voor 2 pasjes.

€19.95
iPhone XR Crossbody case

iPhone XR Crossbody case

De Crossbody case is een telefoonhoesje met koord, zodat je je telefoon altijd gemakkelijk kunt meenemen.

€24.95