Gratis verzending binnen Nederland & Belgie

Samsung Galaxy A20e

Samsung Galaxy A20e Hoesje ontwerpen

€14.95

Bij ontwerpeencase.nl kun je heel eenvoudig een uniek hoesje maken voor jouw Samsung Galaxy A20e. Kies een leuke foto vanaf je telefoon/computer en upload deze om het voorbeeld te zien. Je krijgt direct te zien hoe het Samsung Galaxy A20e hoesje eruit kan komen te zien en je kunt de foto eventueel nog bewerken als dat nodig is.

Samsung Galaxy A20e hoesje met foto

Jouw ontwerp wordt haarscherp bedrukt op een softcase, dit is een hoesje gemaakt van zacht materiaal wat voor een goede bescherming van je telefoon zorgt en meer grip geeft, zodat je de telefoon minder snel zal laten vallen. Voor bepaalde telefoonmodellen hebben we ook andere soorten hoesjes beschikbaar. Upload nu je foto en probeer het zelf!

Samsung Galaxy A20e Softcase

Samsung Galaxy A20e Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.

€14.95
Samsung Galaxy A20e Hardcase

Samsung Galaxy A20e Hardcase

De hardcase is gemaakt van stevig plastic en beschermt je telefoon tegen krassen en lichte valschade. De hardcase is volledig rondom bedrukt, inclusief de zijkanten.

€19.95
Samsung Galaxy A20e Full print wallet case

Samsung Galaxy A20e Full print wallet case

De full print wallet case kan op de voorkant en achterkant bedrukt worden met jouw ontwerp. Aan de binnenkant heb je ruimte voor 2 pasjes.

€19.95