Gratis verzending binnen Nederland & Belgie

Samsung Galaxy Note 10 Plus

Samsung Galaxy Note 10 Plus Hoesje ontwerpen

€14.95

Bij ontwerpeencase.nl kun je heel eenvoudig een uniek hoesje maken voor jouw Samsung Galaxy Note 10 Plus. Kies een leuke foto vanaf je telefoon/computer en upload deze om het voorbeeld te zien. Je krijgt direct te zien hoe het Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje eruit kan komen te zien en je kunt de foto eventueel nog bewerken als dat nodig is.

Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje met foto

Jouw ontwerp wordt haarscherp bedrukt op een softcase, dit is een hoesje gemaakt van zacht materiaal wat voor een goede bescherming van je telefoon zorgt en meer grip geeft, zodat je de telefoon minder snel zal laten vallen. Voor bepaalde telefoonmodellen hebben we ook andere soorten hoesjes beschikbaar. Upload nu je foto en probeer het zelf!

Samsung Galaxy Note 10 Plus Softcase

Samsung Galaxy Note 10 Plus Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.

€14.95
Samsung Galaxy Note 10 Plus Hardcase

Samsung Galaxy Note 10 Plus Hardcase

De hardcase is gemaakt van stevig plastic en beschermt je telefoon tegen krassen en lichte valschade. De hardcase is volledig rondom bedrukt, inclusief de zijkanten.

€19.95
Samsung Galaxy Note 10 Plus Heavy duty case

Samsung Galaxy Note 10 Plus Heavy duty case

De heavy duty case bestaat uit 2 delen, een harde buitenkant en een zachte binnenkant om jouw telefoon extra te beschermen. Jouw ontwerp zal volledig rondom bedrukt worden, inclusief de zijkanten van de case.

€24.95