Gratis verzending binnen Nederland & Belgie

Samsung Galaxy S20 Plus

Samsung Galaxy S20 Plus Hoesje ontwerpen

€14.95

Bij ontwerpeencase.nl kun je heel eenvoudig een Samsung Galaxy S20 Plus hoesje ontwerpen met je eigen foto. Kies een leuke foto vanaf je telefoon/computer en upload deze om het voorbeeld te zien. Je krijgt direct te zien hoe het hoesje eruit kan komen te zien en je kunt de foto eventueel nog bewerken als dat nodig is.

Samsung Galaxy S20 Plus hoesje met foto

Jouw ontwerp wordt haarscherp bedrukt op een softcase, dit is een hoesje gemaakt van zacht materiaal wat voor een goede bescherming van je telefoon zorgt en meer grip geeft, zodat je de telefoon minder snel zal laten vallen. Verzending is bij ons altijd gratis. Als je op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling plaatst kun je het hoesje meestal al de volgende dag verwachten.

Samsung Galaxy S20 Plus Softcase

Samsung Galaxy S20 Plus Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.

€14.95
Samsung Galaxy S20 Plus Heavy duty case

Samsung Galaxy S20 Plus Heavy duty case

De heavy duty case bestaat uit 2 delen, een harde buitenkant en een zachte binnenkant om jouw telefoon extra te beschermen. Jouw ontwerp zal volledig rondom bedrukt worden, inclusief de zijkanten van de case.

€24.95